SATIRË: Hashashi e shafrani, Monika, Taulanti dhe Elbasani

Deputeti i PS, Taulant Balla, duke hyre ne nje seance parlamentare, ku eshte diskutuar ne lidhje me ndryshimin e marreveshjes se koncesionit me shoqerine "Tirana Airport Partners", e cila synon ti hape rrugen ndertimit te aeroporteve te reja ne Shqiperi./r/n/r/nLawmaker, Taulant Balla, during a parliamentary session.

– S’po meret vesh – qahej një fshatar Elbasani – Ishte Sala. Na tha mbillni shegë e arrore. I mbollëm. Iku Sala erdhi rilindja. Na thanë mbill hashash – e mbollëm. Vjen Monika. Mbillni shafran – thotë. E mbjellim ne, po s’na le Taulanti, se thotë “S’kena kohë për eksperiment”. Në fakt nuk e ka keq. Hashashin e kemi me provë. Ç’na duhet me eksperimentu me kultura të tjera?

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*