SATIRË: Ja rekordi që arriti Rama në qeveri

Ky qe titulli në një gazetë të hënën, pas shkarkimit të 4 ministrave dhe zëvendësimin me 4 të tjerë. Në fakt kryeministri hoqi 4 burra dhe emëroi 2 burra e 2 gra.Sipas gazetës, suksesi është se kjo është qeveria me më pak burra në histori.

Gabimi i gazetës qëndron në formulim. E vërteta është se kjo qeveri është e para që ka më shumë femra sesa meshkuj. Se burra, rrallëherë kanë patur qeveritë shqiptare, sidomos këto të tranzicionit

*Botuar në gazetën Drejt

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*