Sekreti i seksit të 79 vjeçares nga Tirana: “Ja ushtrimet për kofshët dhe vithet çdo ditë”.

Një 79 vjeçare e ve,  në rrethinat e Tiranës,  po çmend të dashurin 42 vjeç. Moma është super e nxehtë në marrëdhënie intime dhe tepër e fuqishme.

Ka qenë rastësia që i ka lidhur të dy. 42 vjeçari ka aksidentuar njërën nga lopët e fermeres e këtu ka nisur lidhja e tyre, për të cilën i dashuri i ri thotë se është femra më e fuqishme që i ka qëlluar të shkojë ndonjëherë. Sekreti?

V.K, 79 vjeç, detyrohet të kalojë të paktën 8 herë trafikndarësen prej betoni të autostradës Tiranë – Durrës. Në këto manovra kërkohet shpejtësi , fuqi fizike dhe hapje sparkate sa më e madhe, përndryshe mund të të kushtojë jetën. Në një nga këto kalime V.K ka humbur edhe burrin , të cilin e fshiu makina, kështuqë ajo e njeh mirë rrezikun, të cilin e sfidon 8 herë ditën. Kjo e ka bërë të ruajë formën fizike për shkak të sprintit të jashtëzakonshëm, hapjes së këmbëve në formë sparkate, qëndrimin në ekuilibër mbi trafikndarës dhe sprintin për të mbërritur në anën tjetër

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*