Sërish LSI sulmon partinë e koalicionit PS-në

Sërish sulme nga ana e LSI për PS, këtë herë ëstë deputeti i qarkut të Dibrës, Përparim Spahiu i cili ka thënë se si kompensim për rrugën e Arbrit, PS solli hashashin. Spahi më poshtë ka shtuar se:

Nuk kemi ndërmend të japim zgjedhjet me koncesion. Sepse zgjedhjet janë një pronë e patjetërsueshme e shqiptarëve dhe vota nuk ka çmim! Nuk e ndërtuan Rrugën e Arbrit dhe futën si kompensim hashashin në trojet e Arbrit! Ky është një dështim spektakolar! LSI do ta rikthejë Fondin e Zhvillimit, në një fond të vërtetë zhvillimi të gjithëve sepse ne duam zhvillim dhe jo hashash!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*