Shofer kujdes! Policia  rrugore po ju vjedh

Policia e shtetit ka publikuar pamjet  të vjedhjes  që po u bën qytetarëve. Pamjet janë regjistruar në autostradën Tiranë Durrës. Janë konfiskuar rreth 41 leje drejtimi pasi sipas policisë këta drejtues mjetesh kanë ecur tej normave të lejuara. Ndërkohë që radarët që përdor policia e shtetit nuk kanë të saktësuar targën e makinës në aparatin e radarit, por vetëm në atë të printit, çka lë dyshime së nga një mjet që ecen me shpejtësi mund të gjobiten edhe 3 të tjerë. Nuk ka asnjë foto që tregon se mjeti që ka zhvilluar shpejtësin është pikasur në atë second. Radarët që përdorën nga policia në të shumtën e rasteve janë të pakolauduar dhe nuk kanë asnjë siguri nëse janë të sakt me të dhënat që japin.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*