Shpëtim Idrizi ia fut Ramës. Godet “ndershmërinë” e zgjedhjeve.

Shpëtim Idrizi është duke i bërë Ramës atë dèm që as Basha nuk ia bëri dot. I mbetur jashtë parlamentit kryetari i PDIU nuk po le gur pa lëvizur, pa kursyer as mosnjohjen e rezultatit.

Pretendimet e Idrizit për parregullsi, dhe beteja e tij e bujshme edhe mediatike në fakt janë thikë në shpinë të kryeministrit dhe premtimit të tij sa “zgjedhjet mbyllen më 25 qershor. Humbësi i jep dorën fituesit dhe kaq.”

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

2 Comments

  1. Rama per ti bere qejfin Cameve,pranoje blerjen e votave nga BDIU(ne mos i a ka blere vete),dhe per ti abere qejfin dhe per te puqur hutat me Greket ,i vodhi mandatin Idrizit.

  2. Ky com i qelbet nuk u ngop asnjeher pune e modhe fort se nuk u bo deputet kesaj radhe ka vjedh sa i ka dash qejfi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*