Shpëtimi i PDIU – së…anglishtja? Skema “gjeniale” për vota përmes fëmijëve.

Bythë e zgjuar Shpëtim Idrizi! Një mësues kushton shumë më lirë se dhjetra thasë miell. Zgjidhja është jo fort e keqe. “Jeta osh qef” &a zbuluar se PDIU (Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet), ka krijuar së fundmi një broshurë që po e shpërndan në çdo ambient të mundshëm, ku në njërën anë të saj paraqet disa pikë-plane të politikës së saj, ndërsa në krahun tjetër ka një ofertë për fëmijët e moshës 8-12 vjeç dhe për maturantët.

“Vijmë në ndihmë të fëmijëve tuaj nga data 8 Prill deri më 8 Gusht”, ky është slogani i PDIU-së, e cila në këtë afat kohor ofron kurse falas të gjuhës angleze.

 

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*