Si bëhet leku në Shqipëri? Ta tregon francezja!

Mu në hyrje të Bllokut ke pastiçerinë e njohur si “buka franceze”. Ka mbi 20 vjet këtu dhe është e lumtur!

Jooo! Nuk është se merr me pisllëqe a spiunazh. Thjesht shet bukë. Shumë më shtrenjt se dyqanet e tjera të bukës, por shet. Edhe pse në zonën më të shtrenjtë të Tiranës, ajo ka më shumë se 100 metra katror ambient. Shumicën e kohës lokali është bosh fare…ama shndrin nga luksi, pastërtia e bollëku.

Merr shembull si bëhet leku në Shqipëri o shqiptar që robtohesh…

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*