Si kërceu Sokol Balla dhe biri i sekretarit të Enver Hoxhës kur u përmen Soros mbrëmë.

Soros ndezi befas Top Story-n mbrëmë. Kur këshilltari i Presidentit , Kleves Balliu përmendi rolin e George Soros në politikën shqiptare, në çast drejtuesi Sokol Balla nisi ta kundërshtojë. Cudia ndodhi kur egër fare u pozicionua i ftuari Fatos Tarifa. Ky i fundit mori përsipër avokatinë e Sorosit si “njeriu që ka bërë të mira në Shqipëri”

Teza e “Sorosit të mirë” nisi të qarkullojë fuqishëm në Shqipëri pas fitores së Donald Trump në SHBA. Njerëzit e Soros papritur hodhën në publik propagandën se “Soros ekziston, por ai na ka ndihmuar dhe ka bërë veç të mira”

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*