Si ngela shtatzënë në rradhën e librave. Rrëfehet 60 vjeçarja

Ka patur të vjella mëngjeseve, është vizituar dhe…ka dalë shtatëzënë. 60 vjeçarja nga Shkodra betohet që s’ka dalë nga shtëpia veç ditës kur bleu librat e mbesës.

“Kam qëndruar nja dy orë në rradhë. Milet i madh! Shtyheshin e ngjesheshin sa as duart s’luaja dot. Me thënë të drejtën…edhe mbaj mend që po më vinte qejf dikur…por s’di ç’të them”

P.S.  Foto është marrë nga rradha e librave dje në Dhkodër

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*