Si u shërua nga problemet mendore ish gruaja e Ramës.Koli ka informacionin

Koçi – Se ti je si më i brendshëm andej nga rilindja…Ore, a është e vërtetë që një nga ish gratë, që ky i gjati e kishte çmendur është shëruar?

Koli – Shumë e vërtetë. Tani ajo është plotësisht e shëndetshme!

Koçi – Ik ore! Po ç’ilaç përdori?

Koli – Asgjë! U shërua vetvetiu. Tre vjet e gjora shihte në TV, dëgjonte në rrugë e i thoshin gjithandej se “Edi Rama udhëheq shqiptarët” dhe se shqiptarë i kanë besuar e i kanë dhënë 1 milion vota. Kur më në fund kuptoi se ky nuk qe haluçinacion por realitet tha:

” Kur s’paska qenë haluçinacion ky, që është me haluçinativ nga të gjithë atëhere nuk duhet të jenë haluçinacione asnjë nga ato që më janë dukur si të tilla….”

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*