Skandal i Blendi Klosit! Dikton zgjedhet për Urdhërin e Psikologut

Ka  ndodhur ajo që pritej dhe qe paralajmëroar në zgjedhjet për Urdhërin e Psikologut. Në shkelje të hapur të ligjit Ministri i Mirëqenies Blendi Klosi ka ndërhyrë hapur në fushatë duke dalë përkrahu nëpër aktivitete vetëm me një grup kandidatësh të preferuar.

Sot ndërhyrja arriti kulmin kur Klosi vendosi veton në zgjedhje duke diktuar ai  votimin dhe duke shpërfillur denoncimet për shkelje të hapura ligjore për gjithë proçesinSkandal i Blendi Klosit! Dikton zgjedhet për Urdhërin e Psikologut

 

Ka  ndodhur ajo që pritej dhe qe paralajmëroar në zgjedhjet për Urdhërin e Psikologut. Në shkelje të hapur të ligjit Ministri i Mirëqenies Blendi Klosi ka ndërhyrë hapur në fushatë duke dalë përkrahu nëpër aktivitete vetëm me një grup kandidatësh të preferuar.

Sot ndërhyrja arriti kulmin kur Klosi vendosi veton në zgjedhje duke diktuar ai  votimin dhe duke shpërfillur denoncimet për shkelje të hapura ligjore për gjithë proçesin

Psikologët e pranishëm në sallë kërkuan shtyrjen e zgjedhjeve, gjë që është e parashikuar nga ligji dhe e bazuar në ligj, por kjo kërkesë u shpërfill në mënyrë arbitrare.

Ajo që ra në sy, ishte prania në këtë proçes votimi të individëve që nuk janë psikologë. Për t’i vënë vulën manipulimit nuk mund të mungonte problemi i listave të zgjedhësve. Shumë psikologë që erdhën të votojnë, por që s’i përkasin “klanit fitues” çuditërisht nuk e gjetën emrin në lista.

Në këtë mënyrë foshnja lindi e vdekur. Ky Urdhër , shumë i rëndësishëm në vetvete,  u kap që në gjenezë nga rilindja e Ramës me mashën Blendi Klosi e kompani

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*