Skandal, plazhi i Semanit mbulohet nga mbeturinat!

Plazhi i semanit në Fier i tejmbushur nga mbeturinat. E gjithë sipërfaqja e këti bregu është e mbushur me mbeturina të cilat sillën nga lumenjtë të cilët derdhen në detë.  Cfarë nuk të shikojnë sytë në rërën e plazhit të semanit, që nga bidonat e deri të kafshët e ngordhura. Madje banorët ankohen edhe për mbetje të hidrokarbureve të cilat janë prezente në rërë. Papërgjshmeria e banorëve dhe e bizneseve që jetojnë afër shtretërve të lumenjëve ka bërë që mbetje të ndryshme të përfundojnë në rërën e plazhit të semanit.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*