Skandal ujërat e zeza qelbin plazhin e Shëngjinit

Niveli i ndotjes së lumit drin në nivele maksimale. Sitata e lumit drin në Lezhë po shkon drejt tharjes, pasi devijimi i tij ka bërë që ujrat e zeza në Lezhë të mbetën të pa përziera dhe kjo ka rritur nivelin e ndotjes. Ekspertet i mjedist në Lezhë, ngrenë alarmin se ndotja në këtë qytet ka arritur në nivele maksimale. Por ajo që është më problematike është sezoni turistik ku ujrat e zeza përfundojnë të pa trajtuara në bregdetin e Shëngjinit.

 

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*