Skandali: celularët në Shqipëri me kalendar hënor. Vjedhin një muaj në vit

U bënë muaj që kompanitë e celularëve në Shqipëri punojnë me…kalendar hënor! Muaji nuk është më 30 a 31 ditë por 28!

Kur ti bën ofertën mujore , ta zemë në 1 shtator,rimbushjen e rradhës nuk e bën më 1 tetor por më 28 shtator. Falë kësaj formule pë T, Vodafone, Eagle Mobile dhe Plus viti nuk ka 12 por 13 muaj!!

Duke qenë se këto kompani  kanë reklama në çdo media, ky problem nuk ngrihet askund

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

5 Comments

    • E vertete, plusi vazhdinon me 30 dite. Mduket e paskeni kap ndonje lek nga amc e vodafon ju te PARRENA

  1. Perpara se te publikoni lajmin beni verifikimet e duhura, se PLUS eshte i vetmi operator qe i ka 30 dite ofertat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*