Rilindja dhe hashashi! Fiken radarët e Vlorës për të kaluar skafet e drogës për Itali

Tonelata të tëra me drogë çdo ditë po transportohen drejtë Italisë. Piknisja e kësaj drogë është qyteti i Vlorës. Thuaja se çdo ditë droga e tregëtuar kapet në shtetin Italian. Ndërkohë që në Shqipëri mund të kapet një në 20 raste. Shkak për këtë është fikja e radarëve nga qëndra e kontrollit shqiptar. Nga një burim konfidencial, rezulton se çdo ditë kontrolluesit e radarëve në zonën e bregdetit të Vlorës telefonohen që për një preiudh pak orëshe të fikën radarët. Ndërkohë që gomonet me hashash dalin në det të hapur atëher bëhet rindezja e tyre. Po nga burime të portalit PA RRENA bëhet e ditur që gomonet nisen nën vëzhgimin e policisë e cila vëzhgon zonën e më pas jep lejen për të dal nga porti i anijeve të peshkimit.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*