SKANDALI I MANIPULIMIT TË ZGJEDHJEVE NË PD ZBULOHET NGA IDIOTËSIA E BASHËS. E DENONCON AV. ALTIN GOXHAJ.

Ka votuar një demokrat në më pak se 15 sekonda? Mirë gënjeshtar e hajdut, por edhe budalla? Kjo është pyetja që avokati Altin Goxhaj shtron sonte për Lulzim Bashën.

Goxhaj ka qëndruar gjatë gjithë ditës para qendrës së votimit të demokratëve në Durrës, duke dokumentuar me kamera çdo hyrje dalje. Por e gjithë puna ” i shkoi kot”, pasi falë idiotësisë së organizatorëve të asaj farse, gènjeshtra dhe vjedhja del vetvetiu dhe ja sesi:

13 orët e votimit kanë nga 60 minuta, të pèrkthyera në sekonda bëjnë 46800 sekonda. Pjestoji këto 46800 sekonda me 3125 demokratët e pretenduar se kanë votuar në atë kuti të vetme… i bie më pak se 15 !?!?

Shihni kronikat e votimit sot në Tiranë , ku proçedura e gjetjes së emrit në listë, identifikimi, marrja e fletës, vajtja tek kutia, vendosja e shenjës x, palosja e  fletës dhe hedhja në kuti do disafish kohë më tepër se 15 sekondshi!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*