Skandali!  Laboratoret pajisen me aparatura nga taksat tona për t’i dhënë me Koncesion

Skandal, ndërkohë që qeveria ka filluar t’i pajis me aparatura të reja laboratoret shtetërore nga ana tjetër ato janë dhënë me koncesion një kompani private hollandeze. Dy ditë më parë ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu deklaroi se janë sjellë pajisje laboratorike në disa poliklinika. Poliklinikat që janë pajisur me mjete laboratorike janë Poliklinika e Specialiteteve nr 2 dhe nr 3 në Tiranë gjithashtu edhe një poliklinikë në qytetin e Korçës. Nga ana tjetrër brenda pak kohësh pritet që laboratoret të kalojnë nën administrimin e firmës orinoco mining & resources  B.V.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

  1. Turp i ktij vendi shqiperia u dha e gjitha me koncension jane taksat tona do heqin gjith punonjesit nga puna sa siguri kane kto analiza ?turp i madh thjeshte mbushin formulare ku po shkon ky vend turp turp

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*