Soros: Ja e-maili që zbulon Hillary -n si marjonetë të tij.

Dalin të tjera prova për marrëdhënien bythë e brekë të Hillari Klinton me spekulantin globalist Xhorxh Soros, të akuzuar nga Donald Trump se po financon sot Hillarinë që kjo nesër t’i bëjë ligjet sipas interesit të Sorosit.

Prova më e fundit është një e – mail nga Wikileaks. Huma Abedin, krahu i djathtë i Klintonit për menaxherin e fushatës së saj Robby  Mook dhe CEO – n e fushatës John Podesta.

Abedin shkruan se Hillari do të darkojë me Xhorxhin, i cili ka ndërmend ta tërheqë në një grupim të ri politik të quajtur America Votes dhe po ashtu, për të mbledhur vota për të.

 

Lexo në origjinal e-mailin në foto të botuar nga Wikileaks

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*