Soros ka në dorë manipulimin e zgjedhjeve në SHBA. Amerikanët alarm për mekanizmin djallëzor

S’ka rëndësi se si, por Hillari do t’i fitojë zgjedhjet. Kështu ka deklaruar Xhorxh Soros! Dhe a e dini pse?  Sepse ai është pronari i makinerive elektronike të numërimit të votave në 16 shtetet e mëposhtme:


Arizona
California
Colorado
District of Columbia
Florida
Illinois
Louisiana
Michigan
Missouri
New Jersey
Nevada
Oregon
Pennsylvania
Virginia
Washington
Wisconsin

https://youtu.be/cfTAD4Fzf3s

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*