Surpriza e PDIU në Lezhë. Zef Doçi deputet.

Dy sondazhe elektorale, të realizuara thjesht për qëllime informative të një ambasade të rëndësishme në Tiranë, nxjerrin rezultate shumë interesante për 25 qershorin.

Ajo që bie në sy është një mandat i PDIU në qarkun e Lezhës, ku në krye të listës është Zef Doçi. Në fakt gjatë gjithë kësaj fushati Doçi dhe kandidatët e tjerë të PDIU kanë punuar pa shumë bujë, pa mitingje të mëdha e propagandë, por me takime intensive me njerëzit.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*