Tani, te memoriali i Azemit, Basha nuk do të njohë zgjedhjet? Shih ç’poston Gent Strazimiri

PO! Shumë e saktë!! PD e denoncoi që në fillim që kandidati i rilindjes ishte i inkriminuar. Denoncoi se në Dibër po lejonte rilindja kultivimin e kanabisit, se bandat e drogës po blinin vota, se po kërcënonin zgjedhës etj etj.

Pyetja është : PSE PRANUAT TË KONKURRONIT PËRBALLË BANDËS SË DROGËS? Ku ka ndodhur që vota e lirë dhe demokratike të mundë mafian dhe drogën?

Mbi të gjitha, mbrëmë e sot eksponentë të PD-së na garantuan se Sherefedini fitoi. Si ndodhi që kaloi para “banda e drogës”

Nëse këtë postim e ka shkruar vet deputeti Gent Strazimiri e jo dikush që administron profilin e tij, në orën 17, tani, tek memoriali i Azem Hajdarit, Basha të dalë e të mos i njohë zgjedhjet e Dibrës!

Nëse sot mafia ble, edhe mot në zgjedhje të përgjithshme do të blejë!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*