Thesi i miellit dhe votuesi i Dibrës (FOTO)

U shpall edhe fituesi për kryetar bashkie në Dibër. Rama i rilindjes fitoi.

Kush e fitoi një thes miell – e fitoi! Sa pa hiç, më mirë kështu. Edhe pse mbaron shpejt i bekuari….

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*