Tragjedia: Meti i “Kristalit” humb djalin e vetëm

Një tragjedi pa emër ka goditur familjen Muçaj. Silvestër Muçaj, djali i vetëm i ish-pronarit të Universitetit “Kristal”, Ahmet Muçaj është ndarë nga jeta në moshën 23-vjeçare pas një sëmundje të rëndë.

Familja dhe të afërmit bënë të pamundurën për ta shpëtuar, por as dy operacionet në Itali dhe as mjekimi nuk ia dolën të mbajnë në jetë Silvestrin.

Për biznesmenin Ahmet Muçaj kjo qe goditja fatale, pas një sërë goditjesh të dhëna sistematikisht nga rilindja e Ramës, duke nisur me mbylljen e Universitetit Kristal dhe rrënimin e programuar ekonomik të tij.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*