Tronditen policët nga makina elektrike. Dilemat që solli fjalimi i Tahirit.

Dje Ministri i Brendshëm Saimir Tahiri paraqiti makinat e reja të policisë që punojnë me energji elektrike dhe jo karburant. Për këtë ndryshim falenderoi kolegun Damian Gjiknuri dhe OSHEE. Në ceremoninë e përurimit policëve të pranishëm u lindën disa pyetje thelbësore:

1 – Sa orë mban bateria e makinës elektrike?

2 – Me çfarë karikuesi rimbushet?

3 – Kur thotë shefi “izoloni të dyshuarin”, a bëhet fjalë për izolim nga korrenti?

4 – Po taksa e RTSH – së a paguhet me faturën e karikimit të makinës?

5 – Kur të ketë defekt, ta çojmë tek mekaniku apo elektriçisti?

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*