Turpi i rradhes Erion Veliaj.LETËR

 

Meqe  ke  marre  persiper  te  besh Stiven Spilberg  per  edicionet  e  lajmeve  ne  Shqiperi, duke  I  mbushur  c’do  dite  me  filmat  e  tu, me  lejo  te  te  perbuz  per  filmin  e  dates  27 korrik 2017

 

Ti  sot  dole  ne  ekran  dhe  per  njerezit  e  thjeshte  shite Dajti Adventure Park si  nje  pune  tenden ( sigurisht  I  kujdesshem  per  ata qe  te  ndjekin  me  me  vemendje)

Dajti  Adventure Park  eshte  nje  projekt  dhe  realizim 100% privat

Shkove  dhe  e  prishe  pamjen  e  atij  investimi  me  fallcitetin  dhe  pafytyresine  tende  tashme  te  zakonshme

Te  shikoj  cdo  dite  ne  lajme

Uroj  mos  te  jene  vjedhje  si  kjo  e  sotmja  te  gjitha  investimet  qe  ti  shet…

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*