U MBARS MALI, POLLI ASGJE. Nga Dritan KABA

(refleksione mbi “pergjimin” e tmerrshem)

Akuza e mbremjes ishte shume “e tmerrshme”, ua ua ua.
Ku jane gje para kesaj, koncensioni i analizave, qe askush nuk e di pse duhen.
As faturimet e 120 mije personave qe nuk kane bere fare analizat.
As ato mijera te tjere qe jane rregjistruar fiktivisht.
As koncensioni i sterilizimit.
As koncensioni i hemodializes qe i jepet nje barkafeje.
As kur i jepen tenderat e kompanise qe ka pronarin te akuzuar per korrupsion.
As kur vdesin nena me femijen ne bark duke u endur spitaleve.
As kur nuk sigurojne ilacet per femijet me leucemi, duke i cuar drejt vdekjes me vuajtje.
As kur te semuret tek onkologjiku blejne vdekjen me para.
As, as, as, as eh dhe sa te tjera mund te shkruaja.
E di si me ngjan kjo si te lash ate me ate. Dhe era eshte edhe me e keqe, kur kujton se e ke lare.
Media me ngjan edhe me keq.
Fryrje e madhe, per nje fende te vockel.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*