U tall në Kuvend dje Rama apo ka degraduar logjika në atë që tha?

Kur Astrit Patozi foli për avionin e drogës që ra në aeroportin e Ishmit, Edi Rama iu përgjigj me një gallatë të madhe:

– Avioni u nis nga Italia!!

Po nga e dinte policia a shërbimet italiane o kryeministri ynë, se me çfarë do të ngarkohej ai avion? Avioni erdhi bosh të ngarkohej. E vërteton këtë edhe një ngarkesë prej nja 300 kg kanabis në pistë. Po ashtu, deri më sot nuk ka ndonjë rast të denoncuar të transportit të kanabisit nga Italia në Shqipëri. E kundërta ka çerek shekulli që ndodh.

Ta lemë që Rama tall menderen me ne dhe opozitën, apo ka degraduar argumenti deri në këtë gradë?

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*