Universitetet shqiptare i japin përgjigje përfundimtare dilemës: “Më mirë të dish apo të kesh”?

Nga 5 apartamente, garazhe, makina,troje e toka. Pasuritë e drejtuesve të universiteteve të nxjerra në shtyp tregojnë vlera të habitshme.

Por shpjegimi vjen vetvetiu. Me pasuritë e tyre përrallore rektorët dhe dekanët e institucioneve të dijes vërtetuan se është më mirë të dish sesa të kesh

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*