Urinojnë para kamerave të Lal’Erit, me fytyrën e Lal’Erit. Penisi i njohur tradhëton autorët

Tek ura e bulevardit Dëshmorët e Kombit Bashkia ka vendosur këto tabela që thonë: Mos urino poshtë urës, përndryshe të filmojmë e të ndjerrim në youtube.

Një grup kopilësh ka gjetur një formë interesante për t’u tallur. Veshin bluza të rilindjes, vendosin në fytyrë një maskë me portretin e Lal’ Erit që buzëqesh dhe shurrojnë duke tundur veglat para kamerave.

Mësohet se Bashkia nuk i nxjerr dot në youtube, meqë janë me fytyrën e kryetarit, ama mësohet se njërin e kanë identifikuar se kush është. Mësohet se drejtuesit e bashkisë së kryeqytetit, duke shqyrtuar videot, e kanë identifikuar nga penisi njërin nga aktivistët. Se kush e ka njohur prej drejtuesve, mbetet ende e paqartë. Për arsye hetimore nuk bëhet i ditur as identiteti i autorit

Materialet i kanë kaluar prokurorisë për hetime të mëtejshme

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*