Vdekja e FRPD. Kryetari Belind Këlliçi e mban peng prej një viti

Kujt i shkonte mendja se ky djalë, shpresa dhe premtimi i PD-së do të rezultonte një dështim olimpik! Në 6 dhjetor mbushet një vit që Belind Këlliçi u zgjodh kryetar i Forumit Rinor të Partisë Demokratike dhe në këtë vit nuk ka patur aftësi as të ngrerë strukturat e këtij Forumi, pale më shumë!!

Përveç nja dy aktivitetesh ndarje ndihmash për romët e lagur nga përmbytet e vazhdueshme në Turanë, Këlliçi le të themi ja qenë i paaftë total të organizojë tjetër gjë. Themi “i paaftë” pasi sikur të jetë i qëllimshëm ky paraluzim i rinisë demokrate, do të jetë turp për mbështetësit, të cilët, nga ankthi mos FRPD e merrte Çili përmes Salianjit…i besuan Këlliçit.

vijon….

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*