VERTETOHET! NE PARLAMENT ESHTE FUTUR PER SHQYRTIM NENI 55 I MAJLINDA BREGUT PER CENSUREN ONLINE!!! Nga Avokati Altin GOXHAJ

Reagim i Levizja Kunder Oligarkise Sorosjane:
Ja faktet, projektligji dhe shpjegimet!!!

Sot vertetova ne Parlament se Majlinda Bregu ne bashkepunim dhe me konsensuin e Partise Demokratike ne Konferencen e Kryetareve te Parlamentit kane futur ne Axhenden Parlamentare qe pergjate Muajve Tetor – Nentor te fusin ne Parlament shqyrtimin e Projektligjit ne Nenit 55 te Censures ne Mediat Online te Majlinda Bregut!

A ishte i koordinuar sulmi ndaj mediave online “Hashtag Albania” (nga klyshte e Sorosit majtas) dhe “CityNews” (nga klyshte e Sorosit djathtas) dhe ndaj faqeve online qe ironizonin politiken: “Lolita” dhe “Cmendurina Dublim”? Mjafton te shohesh daten kur eshte miratuar ne parlament futja ne axhende per miratim ne komisionet parlamentare ligji i Nenit 55 per Cencuren Online perfshire edhe Facebook dhe e kupton se e gjitha ka qene e koordinuar mnga klyshte e Sorosit!!!

Sot u konfirmua sic tregon dhe Kalendari i miratuar te punes se komisioneve parlamentare sic del edhe te faksimilet e postuara me poshte!

Por si eshte historia e ketij projektligji dhe cfare permban ai:

PO CFARE NDODHI NE PARLAMENT NE 24 PRILL 2015 ME MAJLINDA BREGUN DHE NENIN 55 KUNDER MEDIAVE SOCIALE NE KOMISIONIN PARLAMENTAR? (mbaj pergjegjesi per cdo rresht qe shkruaj dhe jam i gatshem te ballafaqohem me kedo dhe kurdo)

 

Më parë, më 26 prill 2016, autori ka botuar edhe këtë shkrim në gazetën Telegraf për të njejtën çështje

http://telegraf.al/aktualitet/goxhaj-ligji-na-kthen-nenin-55-te-diktatures-komuniste

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*