VËSHTIRË QENKA TË JESH SHQIPTAR?! Prend BUZHALA

 

Kur po lexoj (disa revista e komente) mbi IDENTITETIN TONË (në Kosovë), vërehet se sa të luhatshëm janë, se ç’krizë e thellë identitare i ka kapluar…
Sa lehtë qenka të jesh gjithçka tjetër, vetëm të mos jesh shqiptar!
U dashka lëvizur secilin gur që të zhduket emri shqiptar!!!
Dhe me këtë emër, të zhduket edhe shumëçka tjetër- dhunshëm!
Të jesh shqiptar nuk qenka e lehtë!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

  1. ju lumte goja ! Turp me te madh se te mohosh identitetin tend nuk KA! Kombi eshte nje, i shenjte dhe i pandare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*