Video bombë! Koha kur Rama e merrte mallin e përzjerë….

Ismet Drishti , në emisionin e tij në Zjarr Tv, “Shkruaje në Akull” ka botuar një video të nja 15 viteve më parë ku kryeministri si sotëm Edi Rama shfaqet i përmalluar para një turme të elektrizuar.

Mallin për të dalë para një salle të tillë , me entuziazëm, të tillë duket sheshit se kryeministri i sotëm e ka të përzjerë me një dozë shumë më të theksuar se sot humori dhe sportiviteti.

Gjithësesi atëhere dukej më i lezetshëm, për hir të së vërtetës…. Në një farë mënyre edhe ne na ka marrë malli për Ramën e dikurshëm … Shiheni videon se sa i këndshëm është!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*