Ylli Manjani tjetër thumb për Ramën, Gjushin dhe rilindjen

Ylli Manjani, ish ministri i Drejtësisë, i njohur për qëndrimet kritike ndaj Ramës dhe pushtetit të tij, ka ngulur një tjetër thumb. Në një postim në tweeter ai shkruan:

“Gjykata e Durrësit pezullon punimet, Bashkia nuk e zbaton! Ku janë kriminelët, në gjykatë apo në pushtet? Po bëjmë shtet apo shaka!”

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*