Zbardhen bisedat. Si zgjedhet kriza politike në Shqipëri

– Ky Rama e ka dhi fare! Vallahi , kaq keq nuk e kisha menu!! Ta kisha dit’ se po qeveris kaq keq , nuk e kisha votu kurr’

– Po hajt mblidhemi e protesojmë…

– Eee! Kush të ngrihet o vëlla, të vdekmit e?

 

* * *

– Ky Rama e ka dhi keq fare! Më keq se kaq nuk ka qenë kurrë, as në kohën e Dullës…

– Hajt pra ta heqim!

– E çin’ të vejmë? Kta jan’ të gjith’ njisoj….

 

*   *    *

– Po si nuk doli njoni mër jahu, as hajdut, as kriminel…nji idealist pra që ta dojë Shqipërinë e të punoj me ndershmëri…

– Po ja unë, si ju dukem?

(Hapin sytë me habi e nuk flasin)

– A jam unë i ndershëm, idealist, i aftë?

– Po!

– Meqë thoni “si nuk doli nji”, ja ku po dal unë. Hajde mblidhemi, më zgjidhni mua dhe t’ju përfaqësoj siç duhet në parlament…

– Po ça do bosh ene ti vetëm aty mo vlla….

 

muhabate shqiptarësh, absurde, parazite, idiote!!

 

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*