Zbardhet biseda. Pse u prish Koço me Edi Ramën.

Dukej si çifti i mijëvjeçarit ai Kokëdhima Rama, por ja që dashuritë e mëdha nuk zgjasin shumë. Ky për fat të keq ka qenë edhe fati i këtij çifti, i cili premtoi që pleqërinë ta kalonte në bregun e bukur të Jonit.

Ka patur plot debate e diskutime se përse Rama e lejoi këtë punën e humbjes së mandatit të Koços dhe pse pas kongresit, ku ne prisnim shumë për karierën e zotit Kokëdhima, ndodhi e kundërta.

“A nuk e shihni se si çdo të enjte të çan bythën ky në televizor duke u zënë me të gjithë për katër pesë orë me rradhë e në mos më shumë? A nuk e shihni se çdo ditë del të paktën nga një orë e flet vetëm ky , sikur i di ky të gjitha? Po ju nga televizori e ju ka çarë trapin. Po ta kem unë në pleqëri e deri në vdekje duke i dëgjuar pordhët përditë buzë detit…?” – mësohet të ketë thënë në një mjedis konfidencial manjati i mediave, i mbiquajturi “Pashai i Jugut” Koço

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*