Zbulohet misteri. Pse fjeti Koli dhe Koçi mbrëmë gjatë Opinionit

Koli – Ore kam bërë një gjum si qingj mbrëmë. Më kishtë zënë në divan duke parë Lalin te Fevziu

Koçi – Edhe ne! As as mbesës s’i tregova dot përrallën se tregonte më bukur Veliaj

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*