Zbulohet motivi real i armiqësisë së Ramës me Metën. Ja lobingjet pas tyre

Tashmë është fakt që mes Edi Ramës si kryeministër dhe Ilir Metës si kryetar Kuvendi, aleatë të dy të së majtës…ka një armiqësi gjithnjë në rritje. Po cili është motivi?

Një teori e re ka nisur të përfapet e të zerë vend kohët e fundit: Rama është për hashashin ndërsa Meta për rakinë e Skraparit. Metoda se si të “bërit” është vija e ndarjes mes tyre. Nga hunda apo nga goja?

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*